Close
  • Ana
  • /
  • Bilgi Işlem
  • /
  • Apple WWDC duyurdu: iPhone, Apple Watch ve iPad güncellemeleri 7 Haziran'da geliyor

Apple WWDC duyurdu: iPhone, Apple Watch ve iPad güncellemeleri 7 Haziran'da geliyor

Apple, bir sonraki WWDC geliştirici etkinliğinin tarihini açıkladı: 7 Haziran - 11 Haziran 2021. WWDC her zaman, Apple'ın bir sonraki yazılım yükseltmelerinin ana özelliklerini duyurduğu büyük bir açılış etkinliğiyle başlar – Apple, bunun için özel olarak birinden bahsetmedi. bu yıl şimdiye kadar, ancak paramızı 7 Haziran'da 10:00 PDT/1pm EDT/6pm BST'de yatırdık.

Apple'ın WWDC açılış konuşması, yeni yazılım sürümlerini duyurduğu yerdir.tümcihazları bir kerede. Bu, iOS 15, iPadOS 15, macOS 12, watchOS 8, tvOS 15 ve olası yeni özellikleri göreceğimiz anlamına geliyor.Ana SayfaPod Mini.

Geri kalan kısmı, geliştiricilerin yeni özellikler ve kozmetik değişikliklerle başa çıkmalarına yardımcı olacak oturumlar takip ediyor - bilmek istediklerimizin çoğu ilk açılış konuşmasında açıklanacak, ancak birçok ilginç snippet gizlice ortaya çıkma eğiliminde. haftanın geri kalanı.

Tabii ki, burada olduğunuz şey yeni donanım sürümleriyle ilgili haberlerse, o zaman orada da şanslı olabilirsiniz, çünkü Apple düzenli olarak WWDC'de yeni cihazları tanıtıyor. Yeni dedikoduları görünce şaşırmayacağızMacBook Pro 2021orada görünür veyarenkli yeni iMac'ler– ve onunla birlikte çalışacak yeni yazılımlarla birlikte duyurmanın mantıklı olacağı yeni bir Apple TV söylentileri de var.


Apple'ın piyasaya sürmeye devam edip etmeyeceğiiPad Pro 2021Haziran'dan önce (söylentilere göre) görülecek. Her iki durumda da, Apple'ın benzerlerine ne gibi iyileştirmeler getireceğini gerçekten sabırsızlıkla bekliyoruz.iPhone 12,iPhone SE,MacBook Air (M1)ve son birkaç yılda satın aldığımız diğer her şey.