Close
  • Ana
  • /
  • Yayın Akışı
  • /
  • Povetkin vs Whyte 2 ÜCRETSİZ canlı akışı ve her yerden boksu izleme

Povetkin vs Whyte 2 ÜCRETSİZ canlı akışı ve her yerden boksu izleme

Bodysnatcher ve White Lion arasında çok beklenen rövanş başladı! Alexander Povetkin - Dillian Whyte 2 canlı yayınını almak için tam rehberiniz için okumaya devam edin ve Heavyweight unvan dövüşünü her yerden çevrimiçi izleyin.


Cebelitarık'ın biraz sıra dışı ortamında yer alan Brixton doğumlu Whyte, geçen Ağustos'ta bu iki savaşçı arasındaki karşılaşmada çok önde olan ve yalnızca WBC geçici ağır sıkletini alma umutlarını ortadan kaldırdığını görmek için bu gece intikam almaya kararlı olacak.

Komuta pozisyonuna rağmen, Whyte Povetkin tarafından sersemletildi, Rusların inanılmaz bir aparkatı beşinci rauntta savaşı bitirdi.

Povetkin'in Covid-19'dan kurtulması için ve ayrıca seyahat kısıtlamaları nedeniyle bu mücadelenin üç kez ertelenmesinin ardından Whyte, rövanş maddesini hızlı bir şekilde ele geçirdi.

Şimdi son olarak Cebelitarık'taki Europa Point Spor Kompleksi'nde gerçekleşecek olan sette, dünyanın neresinde olursanız olun Povetkin vs Whyte 2'nin nasıl canlı yayınlanacağına dair tüm bilgileri aşağıdaki rehberimiz ile aldık. Ve ülke dışındaysanız ve tercih ettiğiniz yerli boks yayıncısına erişemiyorsanız, istediğiniz zamanbu coğrafi kısıtlamaları atlamak için bir VPN kullanın.


Povetkin - Whyte 2 maçını nerede canlı izleyebilirim?

Birleşik Krallık'ta, Sky Sports Box Office, uydu yayıncısı şarjı ile bu büyük boks şovunun özel canlı yayın haklarına sahiptir.Görüntüleme başına ödeme için 19,95 £Etkinlik. Müşteriler ayrıca bilgisayarları, cep telefonları, tabletleri, konsolları veya TV yayın cihazları aracılığıyla dövüşü izleyebilecekler.

Sky'ın 'Rumble on the Rock' yayını şu saatte başlıyor:18:00 GMT, Whyte ve Povetkin ile ring yürüyüşlerine sonraya kadar başlamaları beklenmiyor.22:30 GMT.


Aşağıda başka nerede izlenebileceğine dair daha fazla bilgi var, ancakuzman spor yayıncısı DAZNçoğu ülkede bağlandı mı, bu da Kanada'daki boks hayranlarının yapabileceği anlamına geliyorücretsiz denemeden yararlanın.

Povetkin - Whyte 2 maçını ne zaman canlı yayınlayabilirim?

Povetkin - Whyte arasındaki bu rövanş maçı, Cebelitarık'taki Europa Point Spor Kompleksi'nde oynanacak.27 Mart Cumartesi.


Ana kart 19:00 GMT / 20:00 CET / 15:00 ET / 12pm PT / 06:00 AEDT / 08:00 NZDT'de başlayacak ve manşet 10.30pm GMT / 11.30pm CET / 18.30pm ET / 15.30pm PT / 9.30 AEDT / 11.30 NZDT

Sky Sports Box Office'te kapsama alanı başladıCumartesi 18:00 GMT'deİngiltere'de

Yurtdışındaysanız Povetkin vs Whyte 2 nasıl canlı yayınlanır

Bu hafta sonu büyük kavga için ülke dışındaysanız, yine de canlı bir akışa erişebilirsiniz - sadeceen iyi VPNcoğrafi kısıtlamalardan kaçınmak için.

Çoğu yerli yayıncı, akış hizmetlerini ülkelerine kilitlerken, yurtdışındayken Sky ve DAZN gibi içeriklere erişim söz konusu olduğunda bir duvara toslayabilirsiniz. Ancak, kendinize bir elVPN akışı, ABD veya Birleşik Krallık'taki (veya çevrimiçi içeriğinizin coğrafi olarak kısıtlandığı yere bağlı olarak bu konuda başka herhangi bir yerdeki) bir sunucuya atlayabilirsiniz ve bu, doğru göz atıyormuş gibi görünmesini sağlamak için IP adresinizi değiştirir. kendi evinizin rahatlığından.



ExpressVPN, VPN sağlayıcıları seçimimizdir - Tutarlı yüksek hızları ve zengin güvenlik özelliklerinin yanı sıra coğrafi kısıtlamalı içeriğin kilidini açma özelliği ile bu etkinliği ExpressVPN ile canlı olarak yayınlayabilirsiniz.

Daha da iyisi, yeni müşterilere bir30-gün para iade garantisi, bir şans vermenize ve gerçekten sizden önce sizin için hizmet olup olmadığını öğrenmenize izin verir ve zor kazanılan dolarınızın gerçekten bir parçası olur. Daha da iyisi, şu anda %49 tasarruf edebilir ve planınızla ücretsiz olarak 3 ay daha kazanabilirsiniz.

-Povetkin vs Whyte 2 canlı akışı için ExpressVPN'i %100 risksiz deneyin

ABD'de Povetkin vs Whyte 2 canlı akışı nasıl yapılır

Akış hizmeti DAZN ('Da Zone' olarak telaffuz edilir) bu heyecan verici rövanş için canlı ABD yayın haklarını ele geçirdi. ABD'de bir DAZN sözleşmesiseni aylık 19,99 ABD Doları olarak geri ayarlaveya yıl için 99,99 ABD doları.

Ana kartın kapsamı şu anda başlar:3pm ET / 12pm PTCumartesi günü, Povetkin vs Whyte 2 yaklaşık olarak ringe girmeye hazırlanıyor.6.30pm ET / 3.30pm PT.

Halihazırda bir DAZN abonesiyseniz, ancak bu dövüş için yurt dışındaysanız, hala evdeymiş gibi ayarlayabileceğinizi unutmayın.iyi bir VPN yardımı.

Povetkin vs Whyte 2 dünyanın herhangi bir yerinde nasıl canlı yayınlanır

Birleşik Krallık dışında herhangi bir yerde bu ağır sıklet şampiyonluk mücadelesini izleyen İrlanda, inanılmaz derecede basittir.

Özel çevrimiçi spor ağıDAZNPovetkin vs Whyte rövanşını dünyanın her yerinde (nedense Çin dışında) gösterme haklarına sahiptir.

Bu içerirAvustralya,Yeni Zelandave anakaraAvrupa. Beklediğiniz gibi, DAZN için fiyatlandırma bölgeden bölgeye değişiklik gösterir ve bazı ülkelerdeki izleyiciler şu avantajlardan yararlanabilir:7 günlük ücretsiz denemelerhizmetin.

DAZN Kanadahizmeti bir kuruş ödemeden deneyebileceğiniz yerlerden biridir, ancak ayda 19,99 ABD doları veya 12 aylık abonelik için 150 ABD doları, aynı zamanda DAZN için daha pahalı bölgelerden biridir.

Tersine, bir DAZN aboneliği, Türkiye'de çok uygun bir fiyata satın alınabilir.AvustralyaveYeni Zelanda, nerede bir maliyeti varayda sadece 2,99$ başlangıç ​​fiyatı.

Canlı yayın Povetkin - Whyte 2

(İmaj kredisi: Jack Thomas/Getty Images)

Herhangi bir kısıtlamanın engelini kaldırmak için bir VPN nasıl kullanılır

Tercih ettiğiniz yayıncının sınırlarının dışındaysanız, herhangi bir coğrafi kısıtlamanın engelini kaldırmak için bir VPN kullanabilir ve Povetkin vs Whyte 2'yi evinizdeymiş gibi canlı yayınlayabilirsiniz. İşte tam da bunun nasıl yapılacağına dair adım adım kılavuzumuz.

  • VPN -sanal özel ağ için ayakta- Verilerinizi şifrelemek ve dışarıdakiler tarafından okunamaz hale getirmek için ayarlanmış protokolleri kullanarak, çevrimiçi gezinirken güvenlik ve anormallik sunar.
  • Bunun bir parçası olarak siz deIP adresinizi değiştirin, konumunuzu tanımlar.
  • Çoğu VPN, birsunucularının bulunduğu konumların listesikatılmak.Onlara bağlanmak IP'nizi değiştiriro ülkeden/şehirden göz atıyormuş gibi görünmek için. Sırayla, o zaman yapabilirsinizo ülkeye kilitlenmiş içeriğe erişim.
  • Bir VPN bulmaya gelince, onu bulduğunuzdan emin olmalısınız.seçtiğiniz cihaz için uygun olan en iyisi, dahil olmak üzere bir ton cihaz için uyumluluk sunan VPN sağlayıcıları ileMac için VPN,Android akıllı telefonlar için VPN, biriPad VPNve hatta oldukça şık bir diziücretsiz VPN'ler.
  • Cihazınız için en uygun VPN'e ve bir VPN kullanma yöntemlerinize karar verdikten sonra,üye ol ve yükle.
  • Povetkin - Whyte 2 maçını canlı izlemek için tek yapmanız gerekenmevcut sunucular listesinden bir İngiltere sunucusu seçin ve bağlanın. Daha sonra Sky Sports veya DAZN gibi çevrimiçi kapılarını size açarak bu coğrafi kısıtlamaları aşabileceksiniz.
  • Ayrıca paranızın iyi harcandığından emin olmak istiyoruz, bu nedenle risksiz deneme sunan bir VPN'e gitmenizi öneririz.ExpressVPN, 30 günlük para iade garantisi olan birçok sağlayıcıdan biridir.

Daha fazla oku:

  • ile evde bir şans verinen iyi boks eldivenleri
  • bunu deneeski ağır siklet boksör Ed Latimore'dan boks eğitimi
  • keşfetmeken iyi medya yayıncıları, böylece favori servislerinizi tek bir yerde izleyebilirsiniz