Close
  • Ana
  • /
  • Oyun
  • /
  • E3 2019'da PC Oyun Şovu canlı olarak nasıl izlenir

E3 2019'da PC Oyun Şovu canlı olarak nasıl izlenir

PC Oyun GösterisiPC oyuncularına yönelik E3 2019'daki en büyük etkinlik ve bu yılki sürüm şimdiye kadarki en büyük ve en iyisi olacak gibi görünüyor.


Bu yılki PC Gaming Show'da 30'dan fazla farklı sunucu (Sean 'Day [9]' Plott ve Frankie Ward dahil), bağımsız içerik oluşturucular, donanım şirketleri ve büyük oyun serileri, yeni oyun duyuruları, fragmanlar ve oynanış görüntüleri yer alıyor. PC oyunlarının en tutkulu geliştiricilerinden bazılarıyla sıraya giren röportajlar.

Ve en iyisi, bu yıl E3 2019'da olmasanız bile canlı olarak izleyebilirsiniz. Hiçbir şeyi kaçırmadığınızdan emin olmak için bilmeniz gereken tüm bilgiler burada.

PC Oyun Şovunu Twitch, Mixer, YouTube, Twitter ve Facebook aracılığıyla da izleyebilirsiniz - şahsen katılmak istiyorsanız nereye gitmeniz gerektiği de dahil olmak üzere tam görüntüleme ayrıntıları için aşağıdaki bağlantılara göz atın.

Ne zaman:10 Haziran Pazartesi, 10:00 PDT (13:00 EDT, 18:00 BST)


Nerede:Maya (buradan bilet rezervasyonu yap)

Nasıl izlenir:PC Oyun Şovu canlı olarak yayınlanacak ...

SEĞİRME


YOUTUBE

KARIŞTIRICI

FACEBOOK

TWITTER


Şu anda tur yapan tüm E3 söylentilerinin yanı sıra PC Gamer ekibinin büyük yayıncı tahminlerinin tadına bakmak için, aşağıdaki videoda izlenebilen PC Gamer Show'un 164. bölümüne kendinizi hazırladığınızdan emin olun:

  • best-gaming-headsets-2020-for-pc-ps4-and-xbox-one