Close
  • Ana
  • /
  • Yayın Akışı
  • /
  • Tour de France 2021 canlı yayın bisikletini her yerden ÜCRETSİZ olarak nasıl izleyebilirim?

Tour de France 2021 canlı yayın bisikletini her yerden ÜCRETSİZ olarak nasıl izleyebilirim?

Geçen yılki gecikmeli etkinlikten sadece dokuz ay sonra, dünyanın ilk bisiklet etkinliği, takvimdeki tanıdık yaz ortası yerine geri dönüyor. Dünyanın neresinde olursanız olun, Tour de France canlı akışını nasıl izleyeceğiniz konusunda tam rehberiniz için okumaya devam edin.

Geçen yılki baskının aynı kilit oyuncuları, gıpta edilen sarı mayo için savaşmaya hazır görünüyorlar ve son şampiyon Tadej Pogacar, Sloven vatandaşı Primoz Roglic'ten bir kez daha şampiyonluk için en sert rakibine sahip olacak.

İngiliz umutları muhtemelen Ineos Grenadiers yıldızı Geraint Thomas ile dinlenirken, Mark Cavendish, Deceuninck-Quick-Step Rider çok beklenen Tur dönüşünü yaparken yeşil mayo için lider bir yarışmacı olmaya hazır görünüyor.

Tour de France 2021'i her aşamada her yerden ücretsiz olarak nasıl izleyeceğinize dair tüm bilgilere sahibiz. Ve ülke dışındaysanız ve tercih ettiğiniz yerel yayıncıya erişemiyorsanız, istediğiniz zamanherhangi bir coğrafi kısıtlamayı atlamak için bir VPN kullanın.


Tour de France 2021 ne zaman yapılacak?

Spor takvimindeki normal yaz dönemine geri dönersek, dünyanın en ünlü bisiklet etkinliğinin bu yılki edisyonu 26 Haziran ile 18 Temmuz arasında gerçekleşecek.

Tam sahne süreleri için aşağıyı okuyun.


Tour de France 2021'i İngiltere'de her aşamada ücretsiz olarak nerede canlı yayınlayabilirim?

Bisiklet tutkunları için harika bir haberBirleşik Krallıkbu yılki Turu bir kez daha ücretsiz olarak canlı olarak izleyebilmenizdir.ITV4.

ITVücretsiz, ancak geçerli bir Birleşik Krallık TV lisansına sahip olmanız gerekir ve kapsama alanını ağın akış platformu aracılığıyla çevrimiçi olarak izleyebilirsiniz.ITV Merkezi, bir dizi cihazda mükemmel uygulamalara sahip.


  • Masaüstü:Windows, Mac
  • cep telefonları:iOS, Android
  • Akış cihazları:Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Şimdi TV
  • Konsollar:Xbox One, Xbox One S, Nvidia Kalkanı
  • Akıllı TV'ler:Samsung TV (2012 ve sonrası), FreeSat, YouView (BT, Talk Talk, Sony), Freeview Play, Virgin V6 Box

Tour de France 2021 canlı akışı her yerden nasıl izlenir

Bu yılın herhangi bir aşamasında ülke dışındaysanız, 2021 Fransa Bisiklet Turu'nun canlı akışına aşağıdakileri kullanarak yine de erişebilirsiniz.en iyi VPNbu coğrafi kısıtlamaları aşmak için.

Çoğu yerel yayıncı, akış hizmetlerini ülkelerine kilitlerken, yurtdışındayken ITV Hub, Peacock veya SBS gibi içeriklere erişim söz konusu olduğunda duvara toslayabilirsiniz. Ancak, kendinize bir elVPN akışı, ABD veya Birleşik Krallık'ta (veya çevrimiçi içeriğinizin coğrafi olarak kısıtlandığı yere bağlı olarak bu konuda başka herhangi bir yerde) bir sunucuya atlayabilirsiniz ve bu, IP adresinizi doğru göz atıyormuşsunuz gibi gösterecek şekilde değiştirir. kendi evinizin rahatlığından.


ExpressVPN, VPN sağlayıcılarının şampiyonudurmükemmel hızı, çok sayıda güvenlik özelliği ve elbette coğrafi kısıtlamalı içeriğin kilidini açma yeteneği ile Le Tour'un her aşaması için evdeki en iyi koltuğu bize getiriyor.


Daha da iyisi, yeni müşterilere bir30-gün para iade garantisi, bir şans vermenize ve zor kazandığınız dolardan ayrılmadan önce gerçekten sizin için hizmet olup olmadığını öğrenmenize izin verir. Daha da iyisi, şu anda %49 tasarruf edebilir ve planınızla ücretsiz olarak 3 ay daha kazanabilirsiniz.

-Tour de France 2021 canlı akışı için ExpressVPN'i %100 risksiz deneyin

Tour de France 2021 canlı yayınını çevrimiçi izleyin

Kredi: Guillermo Legaria Schweizer/Getty Images

Tour de France 2021'i izlemek için başka hangi Birleşik Krallık seçenekleri mevcut?

Galce dil istasyonu şeklinde başka bir seçenek geliyorS4C, lineer TV kanalında ve uygulaması ve S4C Clic akış ve yakalama hizmeti aracılığıyla bu yılki Tur'un günlük canlı yayınını sunacak. Kolayca, S4C üzerinden ÜCRETSİZ olarak akış için de kullanılabilirBBC iPlayer.

Her aşamanın canlı Fransa Turu kapsamı için son bir ek seçenek, özel bisiklet akışı hizmeti şeklinde gelirGCN+ Yarış Geçişi, bir yıl için 39.99 £ maliyeti - ancak uyarı, yalnızca mobil olması.

Maç için ülke dışındaysanız,VPN kullanmakher maçı evdeymiş gibi izlemenizi sağlayacak.

Tour de France 2021 dünyanın herhangi bir yerinde nasıl canlı yayınlanır?

Nereden girdiğinize bakılmaksızın, bu yılki Tour de France'ı canlı olarak yayınlayabileceksiniz ve çok sayıda ülkenin erişim hakkı var.ücretsiz kapsamaher aşamadan.

Bisiklet tutkunlarıBizNBC'lerle iyi servis edilirTavus kuşu TVbu yılki etkinliğin canlı yayınlarıyla ilgilenen akış hizmeti. Tavus kuşu ayda sadece 4,99 dolara mal oluyor, ancak şu anda birÜCRETSİZ 7 günlük deneme.

Kanadalılarözel çevrimiçi hizmet aracılığıyla tüm eylemi izleyebilirFloBike'lar.

Aylık abonelik size 30$ geri getirirken, yıllık hesabın maliyeti 150$ (aylık 12.50$) olacaktır, bu da yıl boyunca büyük bisiklet etkinliklerinin kapsamına erişmenizi sağlayacaktır.

Şurada bulunan izleyicilerAvustralyaücretsiz kanal olarak abonelik ücretleri hakkında endişelenmenize gerek yokSBSLe Tour Down Under'ın ülkenin münhasır canlı yayıncısıdır ve kapsamı aynı zamanda dünyanın dört bir yanından izlenebilmektedir.SBS web sitesi.

Bir dizi büyük Avrupa yayıncısı aracılığıyla ücretsiz canlı yayın olduğunu bulmak büyük bir sürpriz değil.Fransa TV Sporev sahibi ülkede kapsama alanı sunan ana ağ,RTBFiçindeBelçikaverai sporiçindeİtalyaayrıca bu yılki Turu ücretsiz olarak gösterecek.

2021 Fransa Bisiklet Turu: Tam program

  • 1. Aşama - 26 Haziran Cumartesi 12.10 CEST, 11.10am BST, 6.10am ET
  • 2. Aşama - 27 Haziran Pazar, 13:00 CEST, 12.10pm BST, 7.10am ET
  • 3. Aşama - 28 Haziran Pazartesi 13:00 CEST, 12.10pm BST, 7.10am ET
  • 4. Aşama - 29 Haziran Salı 13.25 CEST, 12.25 BST, 7.25 ET
  • 5. Aşama (ITT) - 30 Haziran Çarşamba, 12.15 CEST, 11.15am BST, 6.15am ET
  • 6. Etap - 1 Temmuz Perşembe, CEST 1.55, 12.55 BST, 7.55 ET
  • Aşama 7 - 2 Temmuz Cuma 11:00 CEST, 10:00 BST, 05:00 ET
  • Aşama 8 - 3 Temmuz Cumartesi, 13:00 CEST, 12.10pm BST, 7.10am ET
  • Aşama 9 - 4 Temmuz Pazar 13:00 CEST, 12:00 BST, 07:00 ET
  • Dinlenme - 5 Temmuz Pazartesi
  • Aşama 10 - 6 Temmuz Salı 13:00 CEST, 12.05pm BST, 7.05am ET
  • Aşama 11 - 7 Temmuz Çarşamba 12:00 CEST, 11:00 BST, 06:00 ET
  • Aşama 12 - 8 Temmuz Perşembe 12:00 CEST, 11:00 BST, 06:00 ET
  • Aşama 13 - 9 Temmuz Cuma, 12.05 CEST, 11.05am BST, 6.05am ET
  • Aşama 14 - 10 Temmuz Cumartesi 12.25 CEST, 11.25 BST, 6.25 ET
  • Aşama 15 - 11 Temmuz Pazar 12.20 CEST, 11.20am BST, 6.20am ET
  • Dinlenme - 12 Temmuz Pazartesi
  • 16. Etap - 13 Temmuz Salı 13:00 CEST, 12.05pm BST, 7.05am ET
  • Aşama 17 - 14 Temmuz Çarşamba 11.55 CEST, 10.55 BST, 5.55 ET
  • 18. Aşama - 15 Temmuz Perşembe, 13:00 CEST, 12.35pm BST, 7.35am ET
  • Aşama 19 - 16 Temmuz Cuma 12.20 CEST, 11.20am BST, 6.20am ET
  • Aşama 20 (ITT) - 17 Temmuz Cumartesi, 13:00 CEST, 12.05pm BST, 7.05am ET
  • 21. Aşama - 18 Temmuz Pazar 16.15 CEST, 15.15 BST, 10.15 ET

Herhangi bir kısıtlamanın engelini kaldırmak için bir VPN nasıl kullanılır

Tercih ettiğiniz yayıncının sınırlarının dışındaysanız, herhangi bir coğrafi kısıtlamanın engelini kaldırmak için bir VPN kullanabilir ve sanki evinizdeymişsiniz gibi bir Tour de France canlı yayınını izleyebilirsiniz. İşte tam da bunun nasıl yapılacağına dair adım adım kılavuzumuz.

  • VPN -sanal özel ağ için ayakta- Verilerinizi şifrelemek ve dışarıdakiler tarafından okunamaz hale getirmek için ayarlanmış protokolleri kullanarak, çevrimiçi gezinirken güvenlik ve anonimlik sunar.
  • Bunun bir parçası olarak siz deIP adresinizi değiştirin, konumunuzu tanımlar.
  • Çoğu VPN, birsunucularının bulunduğu konumların listesikatılmak.Onlara bağlanmak IP'nizi değiştiriro ülkeden/şehirden göz atıyormuş gibi görünmek için. Sırayla, o zaman yapabilirsinizo ülkeye kilitlenmiş içeriğe erişim.
  • Bir VPN bulmaya gelince, onu bulduğunuzdan emin olmalısınız.seçtiğiniz cihaz için uygun olan en iyisi, dahil olmak üzere bir ton cihaz için uyumluluk sunan VPN sağlayıcıları ileMac için VPN,Android akıllı telefonlar için VPN, biriPad VPNve hatta oldukça şık bir diziücretsiz VPN'ler.
  • Cihazınız için en uygun VPN'e ve bir VPN kullanma yöntemlerinize karar verdikten sonra,üye ol ve yükle.
  • Tour de France'ı canlı yayınlamak için tek yapmanız gerekenmevcut sunucular listesinden eşleşmeleri gösteren bir ülke seçin ve bağlanın. Daha sonra ITV Hub ve Peacock'un çevrimiçi kapılarını size açmasıyla coğrafi kısıtlamaları aşabileceksiniz.
  • Ayrıca paranızın iyi harcandığından emin olmak istiyoruz, bu nedenle risksiz deneme sunan bir VPN'e gitmenizi öneririz.ExpressVPN, 30 günlük para iade garantisi olan birçok sağlayıcıdan biridir.

Daha fazla oku: