Close
  • Ana
  • /
  • Telefonlar
  • /
  • Huawei Mate X2 katlanır telefon, Samsung Galaxy Fold ile kafa kafaya geliyor

Huawei Mate X2 katlanır telefon, Samsung Galaxy Fold ile kafa kafaya geliyor

Eğer arayış içindeysenizen iyi katlanır telefon2021'de, Huawei Mate X2 Lansmanını bugün 12:30 GMT'de (13:30 CEST / 7:30 EST / 20:30 CST) canlı olarak izlemek isteyeceksiniz; burada Huawei, Huawei Mate X'in halefini sergileyecektir. , Huawei Mate X2, Imagine What Unfolds etkinliğinde ve kesinlikle bir rakip.

Huawei, etkinliği kendi sitesinde yayınladı.Youtube kanalıve videoyu daha önce kaçırdıysanız tekrar izleyebilmeniz için aşağıya yerleştirdik.

Lansman öncesinde cep telefonu hakkında çok az şey biliyorduk, ancak içeride katlanır ekranı olacağı söylentileri vardı -Samsung Galaxy Katlama– orijinal Huawei Mate X gibi dışarıdan değil.

Yeni telefonun tüm detayları için aşağıdaki videoyu (İngilizce altyazılı) izleyin veya teknik özellikler ve fiyatlar için aşağı kaydırın.


Huawei Mate X2 özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi

Beklendiği gibi, Huawei Mate X2'nin içinde katlanır ekran bulunuyor. Çapraz olarak 8 inç ölçer. Dış tarafın bir tarafında ikinci, daha küçük 6.45 inç OLED ekran var. Samsung Galaxy Fold'un ekran düzenine aşinaysanız tebrikler – artık Huawei Mate X2'nin ekran düzenine de aşinasınız!

Kamera açısından, telefonda 50MP Ultra Vision Leica Dörtlü Kamera ve periskop optik tasarıma sahip 10x Telefoto Kamera bulunuyor ve 10 kat optik yakınlaştırma, 20 kat hibrit yakınlaştırma ve 100 kat dijital yakınlaştırmayı destekliyor. 16MP Ultra Geniş Kamera, lensten 2,5 cm'ye kadar yakın nesneleri çekmek için makro modunu da destekler.


Ahize, Huawei'nin bugüne kadar en fazla transistöre sahip en entegre ve çok yönlü 5G çip üzerinde sistem (SoC) olduğunu söylediği Kirin 9000 5G yonga seti tarafından destekleniyor. İçeride ayrıca büyük bir 4500mAh pil var ve telefon 55W Huawei SuperCharge'ı destekliyor.

Huawei Tüketici BG İcra Direktörü ve İcra Kurulu Başkanı Richard Yu, “Huawei Mate X2 ileriye doğru dev bir sıçramayı temsil ediyor ve gelecekteki katlanabilir cihazlar için çıtayı belirliyor” dedi. Huawei Mate Xs, büyük ölçüde sınıfının en iyisi katlanabilir cihaz olarak kabul edilse de, katlanabilir deneyimi daha da geliştirmek için yeni yollar aramaya devam ettik. Huawei Mate X2, öncü yenilikleri ve her yönüyle gerçekten harika bir kullanıcı deneyimi ile akıllı telefon teknolojisinin geleceğini temsil ediyor.


Beyaz, Siyah, Kristal Mavi ve Kristal Pembe renk seçenekleri bulunan Huawei Mate X2, 25 Şubat 2021'den itibaren Çin'deki mağazalara 256GB modeller için 17.999 RMB ve 512GB modeller için 18.999 RMB önerilen perakende fiyatlarıyla ulaşacak.

El cihazının diğer pazarlarda ne zaman satın alınabileceğine dair herhangi bir ayrıntıya sahip değiliz. Bununla birlikte, bir Huawei el cihazı olduğu için, Çin dışındaki çekiciliğini azaltabilecek Google Play Hizmetleri yerine Huawei'nin kendi uygulama galerisini çalıştıracağını söyledi.